Vores værdier

Nye standarder kræver erfaring, respekt og forståelse for de eksisterende.

Service er ikke en luksus men en selvfølge.

Kvalitet skal altid prioriteres, uanset hvor besværligt det måtte være.

Løsninger skal altid tilpasses opgaven, ikke omvendt.

Christian Hegner

Christian Hegner er leder og medejer af Unikbad og har det overordnede ansvar for alle projekter. Han sammensætter dels de rigtige teams af håndværkere, arkitekter og designere, og styrer processen fra idé til færdigt resultat. Christian er uddannet VVS’er med speciale i renovering og energioptimering af boliger.

En af Christian Hegners løsninger har tidligere vundet Ekstra Bladets konkurrence Danmarks smukkeste badeværelse og seneste var hans eget hus i Hammerslag.

Peter Hansen

Peter er medejer af Unikbad og leder af vores digitale team.
Peter har studeret datalogi på Københavns Universitet og har siden 1997 udviklet B2B platforme for flere store danske virksomheder, herunder Rosendahl, Se og Hør, Interfrugt og Dagens Bedste.

Derudover har Peter sammen med Kenneth udviklet ejendomme og investeret i en håndfuld startup virksomheder.

Kenneth Helden

Kenneth Helden er medejer og trekløverets George Gearløs. Kenneth er bidt af en gal iværsætter og kan gøre det umulige muligt.

Sideløbende med Unikbad har Kenneth en række andre startups. Alle med fokus på udvikling af nye markeder, herunder bl.a. ejendomsudvikling og biludlejningsselskabet Lej et Lig som han har grundlagt sammen med Unikbads direktør Christian Hegner.